FAQ

Waar kan ik auto's bezichtigen?

Al onze occasions kun je op de website bekijken. Mocht je de auto toch in het echt willen bekijken, maak dan een afspraak bij onze locatie in Nijkerk! Bel ons op 030 850 15 10 of mail naar autoselect@arval.nl

Kan ik een proefrit maken voordat ik de auto koop?

Bij interesse kun je zeker een proefrit maken! Bel ons op 030 850 15 10 of stuur een mail naar autoselect@arval.nl om een afspraak in te plannen!

Krijg ik garantie op de auto?

Uiteraard krijg je garantie op een gekochte occasion! Wij geven gratis 12 maanden Autoselect-Excellent garantie via Autotrust. Het voordeel hiervan is dat je bij een garantiegeval altijd bij een garage bij jou in de buurt terecht kan!

De garantie is eventueel uit te breiden naar 24 maanden. De prijs hiervan ligt op €895,-

Heb je nog vragen over de garantie? Neem gerust contact met ons op!

Kan ik mijn auto inruilen?

Ja, wij ruilen jouw auto graag in. Op voorhand kan dit natuurlijk digitaal, maar voor de uiteindelijke waarden zien wij jouw graag bij onze vestiging in Nijkerk.

 
Een live taxatie van jouw auto neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Na het afgeven van de taxatiewaarde is deze 14 dagen geldig. Neem gerust contact op met ons voor het inplannen van een inruilafspraak.


Neem nu contact op met ons!

Een vraag?
Wij helpen je graag.

Wil je graag meer informatie over een model? Twijfel je tussen twee occasions? Wil je graag een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw keuze.