Over Arval

For the many journeys in life


Arval levert als specialist in autoleasing en het aanbieden van nieuwe mobiliteitsoplossing een compleet dienstenpakket. Arval biedt haar klanten – grote en minder grote (inter)nationale ondernemingen, het MKB en individuen (private lease) – flexibele oplossingen op maat om het reizen naadloos en duurzaam te laten verlopen. In 2020 is Arval voor de 14e keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Ons Nederlandse wagenpark telt ruim 103.000 auto’s, waarmee Arval de derde leasemaatschappij van Nederland is. Met ruim 550 medewerkers beheren we de auto’s van onze Nederlandse klanten. Wij hebben met elke klant persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van 500 leaseauto’s. Daarbij zorgen we voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Al onze medewerkers werken zo efficiënt, accuraat en transparant mogelijk met hun klanten samen.

‘Arval geeft u niet alleen wat u vraagt, maar wat u altijd al had willen hebben.’ Dat is onze missie. We willen elke klant de best mogelijke mobiliteitsoplossing bieden. Arval is er voor iedereen. We beginnen daarom met goed luisteren naar wat u als klant nodig heeft, zodat u zeker weet dat u precies krijgt wat u nodig heeft. In onze visie op leasen draait het namelijk om u.

De op maat gemaakte producten en diensten van Arval zijn zo samengesteld dat het een bijdrage levert aan het succes van u als klant van Arval. Wij bieden een volledig pakket van mobiliteitsoplossingen en -diensten.


Neem nu contact op met ons!

Een vraag?
Wij helpen je graag.

Wil je graag meer informatie over een model? Twijfel je tussen twee occasions? Wil je graag een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw keuze.