Waarom kiezen voor Arval AutoSelect

Alleen de allerbeste occasions bieden wij aan. Wij hebben een uitgebreide selectie occasions van verschillende merken, modellen en prijsklassen op voorraad. Alle occasions zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun leeftijd, kilometerstand, onderhoud- en schadehistorie. Zo kunnen we je verzekeren dat onze auto's in goede staat verkeren.

Volledig inzicht

Omdat wij de eerste eigenaar van de auto zijn en de auto nieuw in Nederland is geleverd kennen we de auto en de historie hiervan tot in detail. Alles hebben we nauwkeurig geadministreerd zodat we je alles over de auto kunnen vertellen. Wel zo transparant.

Betrouwbare partner

Arval AutoSelect is het label dat Arval, een dochteronderneming van de internationale bank BNP Paribas, gebruikt voor de directe verkoop van tweedehandswagens aan particulieren. In 2020 is Arval voor de 14e keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Eerlijke prijzen

Doordat wij niet investeren in dure marketingcampagnes en grote showrooms kunnen we de prijzen laag houden. We bezuinigen echter niet op kwaliteit zodat je bij ons verzekerd bent van een goede deal.

Persoonlijk contact

Arval is dan wel een grote speler, we hechten grote waarde aan een persoonlijke benadering. De collega’s die de occasions verkopen zijn échte autoliefhebbers en dat merk je aan hun passie. Wij zorgen ervoor dat jij je welkom voelt!

Met Arval Private Lease rijd je in een occasion voor een vast bedrag per maand. Zo geniet je van alle gemakken van een leaseauto, zonder een grote investering.

Onderhoud volgens het boekje

Als wij een auto terugkrijgen, controleren we deze uitvoerig én voeren wij een onderhoudsbeurt als dat nodig is.

Altijd jonger dan 6 jaar

De occasion lease auto’s die wij aanbieden zijn altijd jonger dan 6 jaar.

Zo goed als nieuw

Er kunnen lichte gebruikssporen zichtbaar zijn, maar de auto wordt altijd in nette staat bij je afgeleverd.

Alle gemak van Private Lease

Reparatie, onderhoud, pechhulp, vervangend vervoer en haal-en brengservice zit er standaard bij! Zo hoef jij je nergens druk om te maken.

Niet tevreden over de auto?

Geen probleem! Geef het bij ons aan en samen zoeken we een oplossing waar jij wél blij van wordt.

Neem nu contact op met ons!

Een vraag?
Wij zijn er voor je.

Wil je graag meer informatie over een model? Twijfel je tussen twee occasions? Wil je graag een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw keuze.